Fattar ikkje korleis alle som skal reklamera for ein ny og slank kropp finn mi mailadresse? Eg har blitt overfalt av alle mogelege gode tilbod og det er ikkje måte på kor fort og lett eg skal bli slank og lekker og misunt av mine venninner. Og prisen for det heile er nesten gratis, første månaden, så sit eg i klisteret, men det står med lita skrift og er nesten usynleg, at det vil koma månadlege sendingar til blodpris. Dei tar det visst for gitt at vegen til lykka er ein slank kropp.

No må eg vedgå at eg har hoppa på slike lettløysingar før, men har eg ikkje etter kvart levd lenge nok til å erfara litt sjølv. Jau visst. Og no har eg på eiga hand laga superoppskrifta for å få ein slank og lekker kropp. Og mi oppskrift er veldig billeg.

Først, kjøp plaster, aller helst mikke mus plaster, for det blir ein i så godt humør av. Så tar ein eit plaster på foten, same kor, og spaserer minst ein halvtimes tur kvar dag med plasteret på. Deretter drikker ein rikeleg med vatn for å fylla opp vomma, så mediterer ein og innbiller seg ein er ei ku og får berre lyst på gras og andre vekster. Når kveldshungeren kjem, les ein ei lang og spennande bok så ein gløymer at ein er svolten, og vips, så er ein så slank og lekker som berre det, utan at ein får ei einaste rådyr postsending. Det må i såfall vera alle dei rålekre kleda ein kjøper på postordre til sin nye draumekropp.

Oppskrifta mi er heilt gratis. Garantert suksess også. Men lykka garanterer eg ikkje. Om ein kjenner etter er kanskje lykka her allereie, i den kroppen ein har.